Titel : | 4. Kernmodul : Ernährungszyklus |
Name des Lehrenden : | Prof. Egon Schirmbeck ; Dipl.-Ing. Katharina Bonhag |
Aufstellung : | Aufstellung bis 15.07.2009 Bibliotheksneubau Ebene +1 |
Verfasser, Titel | Signatur | Bemerkung |
CrEATe : eating, design and future foo ... | Kq 5100/14 | |
Food : design and culture / edited by Claire Catterall | 4°-163 613/2 | |
Kula, Daniel: Materiology : Handbuch für Kreative | Kn 2072/7 | |
Lemke, Harald: Die Kunst des Essens | 225 644 | |
Material world 2 : innovative materials for architecture and design | Kn 2073/2,2 | |
Millstone, Erik: The atlas of food | Bst Ub 42 | befindet sich in der Zweigbibliothek Baustoffe/Naturwissenschaften, Coudraystr. 7 |
Mollenhauer, Hans P.: Von Omas Küche zur Fertigpackung | 143 540 | |
Nabhan, Gary Paul: Why some like it hot : food, genes, and cultural diversity | 223 488 |
Changes from color to monochrome mode
contrast active
contrast not active
Changes the background color from white to black
Darkmode active
Darkmode not active
Elements in focus are visually enhanced by an black underlay, while the font is whitened
Feedback active
Feedback not active
Halts animations on the page
Animations active
Animations not active